逍遥网|广州桑拿网|佛山桑拿|深圳桑拿

好玩HT報告________谷精入腦

楼主
最近見 CP 風聲無咁緊, 上星期又 "鼠" 番去熟場玩, 雖然 和谐号好鬼多人同麻煩.. 但都阻唔到我去搵阿妹既決心
順利約 3 點到達, 同啊牛经理問候兩句, 佢都話最近上大人好似 '放鬆' 番少少, 無睇得咁緊 , 好囉... 可以黎密 D 囉~~~
好快啊牛经理就叫 A 牌入房
第一轉 - 5 個, 有 1 個唔錯的, 無留, 只記住號碼
第二轉 - 5 個, 都有 1 個唔錯, 尤其條 "事業線" 好深 , 留低企門口先, 再睇
第三轉 - 5 個, 唔...... 算啦.. 揀番第 2 轉留低O個件

同啊牛经理熟有一個好處, 機本上佢會知道邊個 JS 好同唔好, 有冇俾人投訴過, 於是細細聲問下佢, 佢話呢個 ok, 無問題, 好, 就佢啦
JS:758, 皮膚唔算太白, 除衫後身材都唔錯, 波波微微向外, 摸落去好舒服好有手感,  pat pat 就一般 D
過程: 精彩開始, JS 沖涼做 Body 時好識運用對波波黎做, 又識得夾下腸仔, 正 , 做背時又用隻手周不無時響車底攪下你細路, 個種感覺都係爽到無朋友, 清
潔完一輪後佢開始對細佬唔客氣, 一下一下咁吞吐, 嘩, 呢 part 佢真係好到位, 基本上細佬每一個位置佢都照顧周到. 細佬簡直舒服到震 , 佢仲成日望上黎,
眼睛半開半合咁, 真係正, 最後吞吐咗約十分鐘, 我頂唔順, 攞出黎再黎個 "顏射", JS 照單全收, 呢下真係覺得自己係日本 AV 男一樣, 爽
再清潔完後上床做 part 2, JS 依然好勤力做每個部份, 我因為需要回氣關係, 我都無出聲, 默默休息一下準備第 2 輪, 當做完背既服務後開始轉身做前面, 佢
又開始吞佳細佬...同第一次一樣, 佢既吹奏功夫真係好得, 好耐無遇過呢 D 咁好既 JS, 不論橫橫直直, 上上下下, 佢都好俾心機, 又成日望住你吹, 真係好正
, 細佬今次真爽到加零一  , 入洞過程就唔多講,只可以講大家都玩得好開心,  到完時後, 佢再用杯溫水再同你細佬再清潔多一次, 呢一 part 唔係個個 JS 會
做~
總括黎講呢個 JS 真係唔錯, 短時間都要番啅佢多一次
唔好意思, 今次寫太多字啦, 報告完畢
相片唔係太D, 各 CHING 見諒

订房时说明是逍遥网会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!

沙发
再多些图好了
订房时说明是逍遥网会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!

板凳
thanks information

地板
支持下~

感谢分享

以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪

以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加经验;现在我明白了,反正回贴可以升级,也可以赚经验,而升级又需要经验,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞经验就闪

支持