大海 发表于 2013-4-17 02:26:01

后宫国际838口暴“堪称莞之绝活”毒龙,爽的我体力超支,休息到今日

在正是春季,俗语“一年之季在于春”开头好不好关系着一年,兄弟几件都几岩食,见到有好野唔理咁多,食左先。
急电经理,心目中有几个选择,经小薇细心了解过之后,最后经理推荐我食838。我未见过真人只睇过广告相,但经理推荐得嘅一定唔会失望,因為佢了解客人需要。諗都唔諗即刻留牌,因為工作关系赶唔切睇7点场走秀,於是留到7点半。夜晚7点半到,小薇招呼我入走秀厅坐阵,入去前见到有个靚女同客人出嚟,喺我面前经过,有啲印象,应该就系838,心諗今次掂呀。
坐左一阵,经理带左838出嚟,真系你,拿拿冧入房。
838来自湖南,幼幼组,样几靚,真人靚过相,,加一对岩岩好嘅吸手波,仲有走肥。
佢开波一直都好有笑容,除晒衫之后,佢就好调皮,又搞我细佬,又扮做爱动作,又扮高潮,你咁抵死,我就试吓车落去,冇车牌,仲讲左句「你讨厌」,奶佢对波又话「你讨厌」,摸佢妹妹又话「你讨厌」,总知佢嘅口头禪就系「你讨厌」,你都几过引。
前奏玩左一阵,我话先随便冲个凉先啦讨厌,佢就话「我听你的啦」。冲完上床,奶lin吹簫,不过就唔系吹得太深,但几落力,吹到咁上下,我话带套要做,男上,一轮衝锋之后出左1Q,再试车,佢就青蜓点水一下,又话「你讨厌」,真系多谢晒。
跟住佢去準备水床,过程OK,仲成日问你爽唔爽。
返上床,食支烟吹阵水,再嚟开波,俾佢吹硬左后,带套女上,女女好落力,UN左好耐,见佢都攰,转男上,插左一轮唔出,我话你帮我口爆啦,吹左好耐,手口并用,终於搞掂第2Q,跟住电话响,够鐘。

yy1000 发表于 2013-4-17 02:32:35

啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

zhuhaokin 发表于 2013-4-17 02:51:51

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

joppi 发表于 2013-4-17 03:29:36

啊!啊

keen11 发表于 2013-4-17 05:28:04

vvvv :)

Marlin 发表于 2013-4-17 06:06:13

hhh

ly710307 发表于 2013-4-17 07:06:25

哈哈哈

大猫 发表于 2013-4-17 07:26:07

:lol:lol

paoge 发表于 2013-4-17 08:06:46

多谢分享

iyiy 发表于 2013-4-17 08:17:36

感谢楼主分享!

holiday999 发表于 2013-4-17 08:53:26

体力超支体力超支

为人民服务 发表于 2013-4-17 09:31:25

感谢楼主分享!

找乐子 发表于 2013-4-17 09:42:20

bbbbbbnnnnnn

lh6288 发表于 2013-4-17 10:45:57

.....................................................

jasondali 发表于 2013-4-17 11:46:51

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

aaa 发表于 2013-4-17 12:19:43

zc

Victorlee 发表于 2013-4-17 12:20:04

咦,又被猪头了呀

lgw1997 发表于 2013-4-17 14:00:49

Kan可能的话

kobe15973753 发表于 2013-4-17 14:03:11

是不是啊,试试

2w820 发表于 2013-4-17 14:29:54

强强强~~,太好了,谢谢
页: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 后宫国际838口暴“堪称莞之绝活”毒龙,爽的我体力超支,休息到今日